Over ons

Als familiebedrijf met historie streven wij naar langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Op het hoogste niveau zijn klanten enthousiast over wat mensen kunnen bereiken. En we zijn er trots op.

Over ons

 Technisch goed vlug is een technische dienstverlener die al jaren flexibele oplossingen biedt op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, ICT en beveiliging. Technisch goed vlug voorziet woningen, ziekenhuizen, zorginstellingen en industrie in diverse branches in Oost-Holland van technologie en diensten die een tastbare impact hebben op hun succes.

Verantwoordelijkheid

 Medewerkers van Technisch goed vlug tonen dagelijks de kwaliteit die wij bieden. Uiteraard beschikken zij over de diepgaande technische kennis die u van een professionele technische dienstverlener mag verwachten. Bovenal zorgen de proactieve houding, passie en verantwoordelijkheid van onze medewerkers, van vmbo tot wo en van beginner tot zeer ervaren, ervoor dat klanten “fan” worden van Technisch goed vlug en nooit meer een andere installatiepartner nodig hebben.

Opvallend detail was de sterke materiaalkennis van de technici en hun proactieve houding. Ze zochten oplossingen op basis van hun kennis, namen deel aan discussies en probeerden zelf fouten te corrigeren.

Innovatie

 Technisch goed vlug heeft de juiste kennis, kunde en kunde om elk uitdagend project tot een succes te maken. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en mogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken, of het nu gaat om duurzaamheid, flexibiliteit of besparing. Als vechtpartner denken mensen met je mee en zoeken naar optimale oplossingen voor jouw situatie.

Kwaliteit

 Om uitstekend en gedegen advies en professionaliteit te kunnen geven, investeert Technisch goed vlug continu in de opleiding van haar medewerkers. Hiermee staan ​​ze garant voor technische kennis, hoogwaardig maatwerk en een klantgerichte instelling. De flexibiliteit van onze organisatie is hoog dankzij onze platte organisatie en korte lijnen, waarbij het belang van de klant voorop staat.